Get Adobe Flash player
Бендита Маре е модерен апарт-хотел, разположен само на 50 метра от плажната ивица на КК Златни Пясъци. По крайплажната алея със своите, множество магазини, ресторанти, барове и атракциони, само на минути пеша от центъра на курорта. В близост до Аладжа манастир (около 5 км), и ботаническата градина на гр.Балчик (около 30 км.), както и на минути от яхтеното пристанище на Златни Пясъци. Редовни автобусни линии - както до Варна, така и до Албена, Балчик и Добрич. Апарт-хотел "Бендита Маре" предлага богата гама от услуги и съоръжения, които заедно с неговото чудесно разположение го превръщат в идеално място за пълноценен отдих. Научете повече за Бендита Маре, тук!

времето в момента

промоционални оферти

последни мнения и впечатления

важна информация

12.05.2010 Дариел Арабов
Казвам се Дариел Арабов. Искам да споделя своите впечатления за почивката си прекарана в апарт-хотел "Бендита". Прекарах в комплекс "Бендита" 2 седмици заедно със семейството си, като нямам абсолютно никакви забележки към обслужването.Обстановката в хотела е наистина много приятна и релаксираща, персонала е любезен и квалифициран,грижещ се за нуждите на своите клиенти. Условията са благоприятни за една наистина пълноценна почивка!!! Препоръчвам на всеки да посети апарт-хотел "Бендита".....ще останете доволни, а на екипа на комплекса мога да отправя искрени благодарности и поздравления и да им пожелая да работят все в същата насока-удовлетворяване нуждите и желанията на своите посетители!!!!!
Предлагаме транспортни услуги и трансфери от летищата в България. Нашите служители ще Ви посрещнат и ще се погрижат да пътувате комфортно и безопасно.

хотел е част от © 2010, Aspi Group. All rights Reserved. Created byDiplexmedia.